Filmtips / Vardag

Vaknar ur förkylningsträsket!

Tjenare allihop!

Fy sören vad jag har varit sjuk den senaste veckan. Jag har ju haft en förkylning på gång i kroppen i nästan en månad, och förra veckan bestämde den sig för att golva mig totalt. Jag hade dock inte riktigt tid för att vara helt sjuk, så det blev några halvdagar i sängen och försök att sova länge om nätterna. Men nu har jag äntligen blivit något bättre. Fortfarande hosta, men febern har lagt sig och förkylningen känns bättre och bättre för var dag. Men den här jäkla hostan alltså, den ger aldrig med sig .. Fy!

I vilket fall som helst så har jag precis sett en ny trailer på en film som kommer nu i slutet av månaden som jag tror kan vara rätt rolig faktiskt. Har ni sett trailern?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *