Vardag

Mycket på gång!

Tjenare allihop!

På senaste känns det som om det har varit väldigt mycket att göra för mig. Har inte ens haft tid att kolla en enda film den senaste veckan, vilket inte alls är likt mig. Klart, min tid har ju mest bestått av jobb och allt som hör till. Men ändå. Idag ska jag dock försöka få till en filmkväll, men det får vi efter att jag åker till verkstan med de bildelar jag beställt. Förhoppningsvis har de tid att montera de på plats direkt när jag kommer, för bilen behöver jag. Men i värsta fall så blir den nog klar under veckan. Snart börjar semestern, dessutom och det är så galet mycket att ordna innan dess. Dock värt det för att kunna vara helt ledig, men det blir några stressiga veckor, tror jag allt. När börjar er semester? Har ni sett några bra rullar på senaste? 

stress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *