Jag som skriver här

Aaaaaaand ….. action! action

Tjenare allihop!

Vad roligt att ni har hittat in till mig här på bloggen! Här skriver jag, Jocke, om filmer och serier som jag vill tipsa om eller helt enkelt hjälpa er att undvika. Det är lika mycket nya filmer som gamla, och serier är något jag precis har börjat kolla på själv. Jag jobbar på ett lager och spenderar den största delen av min fritid med just att kolla filmer och serier, gå på bio eller hänga med vännerna.

Om ni själva har något att tipsa om så tveka inte med att höra av er, skriv några rader här på bloggen vetja!

Jag använder mig av ett stjärnsystem i min bedömning av filmerna och serierna jag skriver om, med fem stjärnor som det mesta och noll som det minsta. Men håll i åtanke att det så klart är mina åsikter, och inte säkert överensstämmer med era!

Ha det gott!

movies