Serietips / Vardag

För lite sömn inatt!

Hej vänner!

Igår blev det sent för mig igen, inte för att jag var ute och gjorde stan men jag började kolla på Parks and Recreations, vilket var ett misstag nu i efterhand. Kollade nog två säsonger i natt vilket ju inte alls var planen. Har ni inte sett serien så rekommenderar jag den definitivt för att slökolla på. Det är ju inte direkt en djup och gripande serie, mer än rolig och lätt en.

I vilket fall som helst så har jag en del att göra idag, så att jag har sovit i knappa fyra timmar var kanske mindre smart, som sagt. Det första jag har på agendan är att jag ska hjälpa brorsan att sätta på ett takräcke på hans bil. Han har aldrig gjort det förut så han bad mig komma och kolla så han gör rätt. Det var samma sak när han skulle köpa det, då rekommenderade jag honom det här:

tak

Vilket han också köpte, vill ni veta mer så klicka på bilden. Det är räcket jag har själv och jag är faktiskt riktigt nöjd. Så nöjd man kan vara av ett räcke på bilen. Haha! Efter brorsan så är det jobbo några timmar och sen ska jag hjälpa mamma att flytta några grejer till mormors nya hem. Sen kommer vi nog stanna där och sätta upp tavlor och diverse. Så jag är nog inte hemma förens i kväll igen. Ska verkligen anstränga mig för att inte sätta på netflix då, jag måste verkligen sova! Hoppas ni får en bra dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *