Serietips / Vardag

En trött måndag!

broken

Måndagsmornar är ju i vanliga fall inte speciellt högenergiska, men idag är det värre än någonsin. Jag tror att psyket ställde in sig på semester när det ju var midsommar, sen ringde klockan löjligt tidigt ändå. Dessutom kunde jag inte somna igår, så jag har nog bara cirka tre timmars bra sömn i ryggen. Det blir helt enkelt en lugn dag tror jag, det jag vet att jag verkligen måste göra idag är att beställa skrivarpatroner, men det blir nog inte mer spännande än så idag, faktiskt. I morgon blir nog en piggare dag, får jag i alla fall hoppas. Så planen idag är att parkera mig själv i soffan när jag kommer hem och sen kolla lite Vikings, tänker jag. Alla andra serier som jag följer just nu har inga nysläppta avsnitt. Men Vikings är jag inte ifatt produktionen ännu. Har ni inte sett den så skulle jag verkligen rekommendera den för er. Den må vara lite väl långsam ibland, men ruskigt bra om man har tålamodet! 

Vikings – ★★★☆☆

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *