Vardag

Att vända dagen!

amaz

Hej allesammans!

Dagen idag började inte direkt som planerat. Planen var att åka tidigt och köpa blommor till mamma och lämna av dem, för att sedan köra och handla inför middagen ikväll, men icke. Bilen ville inte överhuvudtaget att jag skulle använda den idag, så det blev till att boka tid för verkstad istället. Sen fick jag försöka få tag i syrran för att be henne köra mig. Hon sov ju, så klart. Så det slutade med att jag fick promenera till blomsterhandeln och sedan hoppa på bussen till morsan. Lämna av blommor och gratta, sen började jag promenera mot affären under tiden jag fortsatte tjata på syrran. När hon väl sa att hon skulle komma, så hade jag gått hela vägen till affären. Jag vet inte ens hur många mil jag har gått idag, alltså. Ett oväntat träningspass, helt enkelt. Jag handlade och blev sedan upplockad av syrran för att styra upp middagen. Så det blev liksom en sjukt bra dag, för mig, trots en mardrömsstart. Nu inväntar jag att lasagnen ska bli klar och ska snart öppna en öl och klappa mig själv på axeln innan mamma och resten kommer hit. Vilken dag, alltså! Hoppas ni har en bra dag, ni också – och glöm inte morsan! 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *